TILBUD

Massiv Messing håndvask til badeværelse

kr. 5.895,00

Massiv Messing vask til badeværelse. Se stregtegninger

Massiv Messing vask til badeværelses bordplade. Badvasken kan planlimes og underlimes i badeværelses bordpladen. Kan planlimes og underlimes i Corian, laminat og flere andre produkter der er beregnet til badeværelset.
Vasken er beregnet til planlimning, eller underlimning. Kan også bruges til nedfældning pga. den flotte kant.

En Massiv messingvask patinerer med tiden. Der medfølger ikke massiv messing bundventil. Denne skal tilkøbes.

Idag fåes der mange typer messing vaske. Mange vaske der kaldes messing vask er rustfri stålvaske der har fået en chok-behandling som også kaldes PVD overfladebehandling. Vores vask er i massiv messing. Det vil sige at vores badvask i messing er lavet i ægte messing som ikke har fået denne kunstige overflade som med tiden ridses af.

 

Når du vælger en massiv messing vask vil den patinere – det er jo også charmen ved ægte messing vasken. Så hvis du vil have det perfekte look skal du vælge en massiv messing vask. Massive messing vaske kan bruges til dit nye køkken og bryggers. Køb din Messing vask ved Vierbilligst og spar NU 50 %

Der er mange der synes at messing vask er flotte men som ikke vil betale hvad det koster for en massiv messing vask og køber den noget billigere PVD behandlet messing. Men nu sælger vi de massive messingvask meget billigt. Du kan få en billig messing vask billigere end mange PVD behandlede vaske. Så der er ingen grund til at købe en billigere messing vask som ikke er en massiv messingvask når du kan få vores vaske så billigt. Husk på at når du skal bruge din badvask i messing i mange år er det rart at den kan blive holde til at blive brugt. Når du har en underlimet messing vask monteret er det ikke nemt at skifte den ud bagefter fordi du fortryder dit valg. Derfor kan vi kun anbefale at købe en billig massiv messing bad vask fra starten istedet for at købe en billig messing badeværelses vask og fortryde bagefter. SPAR 50 % På Billig Messingvask til badeværelset.

Beskrivelse