Velkommen til Køkken & Bad - VI ER BILLIGST!

Hos Vi-er-billigst kan du købe dit nye køkken og badeværelses møbler og spare mange penge. Vi-er-billigst har køkkenskabe i samme kvalitet som de kendte Danske mærker, med køkken låger lige fra den stringente stil over til den romantiske stil. Den typiske besparelse ved at købe dit nye køkken hos Vi-er-billigst er ca. 30 – 40 %. Årsagen til at vi kan sælge den samme kvalitet, som de andre kendte køkken mærker er, at vi får køkken elementerne leveret direkte fra producent og ikke har de dyre mellemled og husleje udgifter.

Du har stadig som kunde hos Vi-er-billigst mulighed for at se og mærke kvaliteten på køkken skabe i vores udstilling i Jylland, og udse vores køkkenskabe, eller vores skydelåger. Vores spejl med lys kan også ses i butikken.

Vores udstillinger har åbent efter aftale.

Udstilling Jylland:
C.F. Tiegensvej 1, 6000 Kolding.
Ring for aftale tlf. 61 66 61 69

Rigtig god fornøjelse!

Når du handler på Vierbilligst.dk

Vierbilligst ApS – CVR-nr.: 34607478

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

LEVERING

Vierbilligst.dk leverer din ordre inden for 4-6 hverdage, dog kan der forekomme længere leveringstid for ordre på mål.

BETALING

Du kan betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa Electron, Mastercard DK, Meastro DK, Visakort og Eurocard/Mastercard.

REKLAMATION

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Billig køkken, bad, garderobe og skydedører i bedste kvalitet og nyeste design til netto priser.

Køkken, bad, garderobe og skydedøre skal du handle hos Danmarks mest spændende online forhandler.
KøkkenBad handler med bedste kvalitet inden for billige køkkener, badeværelses elementer samt billige gerson/falmec emfang.

Da næsten alle de danske køkkenfirmaer køber låger og skabe fra samme leverandører er der kun meget lille forskel på om du køber dit køkken fra KøkkenBad, HTH, Invita eller Svane.En af de største forskelle på om du køber dit køkken ved KøkkenBad , HTH, Invita eller Svane køkken er nok hængslerne samt prisen. Vierbilligst.dk leverer billige køkkenelementer med hængsler til både køkkenlåger samt 1. sortering køkkenskuffeløb. Der er op til 10 års garanti på bevægelige dele.

Her i shoppen har vi kun de mest købte køkken og badfronter samt spejl med lys. Ønsker du en anden låge til dit billige køkken eller bad eller et andet spejl med led lys kan vi højst sansynligt også skaffe den. Vi kan leverer ikke mindre end 150 køkken og badfronter.

Billigt gør det selv køkken, bad samt garderobe kan kun sælges så billigt online da vi ikke har noget lager, men leverer direkte fra leverandør samt vores spejl og  bordpladeleverandører. Du skal heller ikke betale for den store køkkenudstilling. Derfor leverer vi dit køkken og bad så billigt !!

Ejeren bag KøkkenBad er uddannet tømrer og har mange års erfaring med køkken, bad og garderobe. Er der spørgsmål er du velkomme til at ringe. Vi er leverandør til både den professionelle håndværker samt gør det selv manden.

Køkken, bad, garderobe og skydedøre er perfekt at købe via nettet, og i særdeleshed på KøkkenBad! Vi har nemlig et meget effektivt logistiksystem tilpasset e-handel hos vierbilligst med køkken og badeværelse. Vi bestræber os altid efter at få ekspederet en ordre hurtigt gennem systemet. Dine Køkken, bad, garderobe og skydedørs artikler skal ikke ligge her hos os eller vores leverandører. De skal være hos dig hurtigst muligt !!