TILBUD

Firkantet Elegance Spejl LED med lys Mie 1

kr. 1.699,00kr. 3.395,00

Kategori:
Ryd

Beskrivelse

Elegance Spejl med LED lys.

Spejl med LED lys. Slebet kant  hele vejen rundt – og back light LED lys – LED Ambi Light. Firkantet Spejl Elegance – med LED lys.

LED spejl med sandblæst kant hele vejen rundt IP44 godkendt.

  • Kelvin 3000.
  • Afstand fra væggen – 25 mm.
  • Med skjult ophæng.
  • Tilsluttes 230 v.
  • Spejl tykkelse: 4 mm.
  • Polerede kanter – ingen skarpe kanter.

Er der spørgsmål, eller ønsker I hjælp med bestilling er I velkommen til at ringe.

Vi kan kontaktes pr. mail info@vierbilligst.dk eller tlf. 61 66 61 69

Vierbilligst har Danmarks største udvalg af LED Spejle med LED lys.

FRAGTFRIT LEVERET

Elegance Spejl med LED lys.

Vores Elegance spejle med den sandblæste kan hele vejen rundt er et flot spejl med den flotte hyggebelysning på væggen. Ikke nok med at den giver fin belysning på væggen så får den sandblæste kant også LED bag fra. Elegance Spejl firkantet spejl Ambi Light – Den sandblæste kan som kun Elegance spejlet har giver spejlet et flot overgang fra spejl til væg.

Hvor bruges Elegance Spejlet ?

Elegance spejlet bliver mest brugt på badeværelset. Men spejlet kan også bruges i soveværelset eller i omklædningsrummet. Elegance Spejl firkantet spejl Ambi Light.. Hvis der er plads tilovers i Walk Inn garderoben Elegance Spejlet med LED lys nok også passe fint ind der… Så hvor der er strøm er der mulighed for at tilslutte Elegance spejlet med LED lys. Men 95-97 % af vores design Elegance Spejle bliver brugt i badeværelset. De sidste 2-4 % bliver hængt op i walk inn eller påklædningsrummet. Hvor den sidste 1 % bliver hængt op i velkomsthallen-værkstedet eller garderoben. Men – Alle vores spejle er godkendt til vådrum. Så køb trygt dit spejl ved vierbilligst.dk Modellen er også kendt som Mie 1 spejl med LED lys.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg