TILBUD

Spejl med LED lys og stikkontakt

kr. 2.095,00kr. 2.695,00

Ryd

Beskrivelse

Spejl med lys og stikkontakt.

At få stikkontakt i badeværelset er praktisk.
Du kan stille dig foran spejlet og få strøm til hårtørrer ved at sætte stikket i under spejlet. Så slipper du for at gå ind i soveværelset og tørre dit hår og så bagefter gå ud på badeværelset og sætte håret. Det vi sælger er et spejl med stikkontakt. Det er praktisk på badeværelset at der ikke er et stik på væggen – men i stedet for er både lys og stikkontakt i spejlet.

Nu skriver vi at det er et badeværelsesspejl med lys og stikkontakt men det kan lige så godt hænge i soveværelset. Når det hænger i entré vil dine gæster også kunne bruge det til at sætte deres hår inden de kommer ind og sætter sig ved bordet. LED lys er blevet meget normalt at bruge frem for lysrør eller halogen.

Vores spejle med  lys og stikkontakt er også med LED lys dioder. Så du kan både spare på strømmen – og få et meget bedre lys end spejle med halogen ofte giver. Derudover giver LED lys i spejlet også lys i stedet for varme som halogenpæren gør. Badeværelsesspejl med LED lys og stikkontakt kan også bruges på hoteller – hvor man kan fortælle kunderne at der er stikkontakt i badeværelset – og så skjule det under spejlet så det ikke sidder på væggen. At gøre en væg rent uden forhindringer som stik osv. Går noget hurtigere end med alle mulige forhindringer. Det er endnu en god grund til at købe badeværelsesspejl med lys og stikkontakt.

 

Spejlskab med LED lys og stikkontakt er også meget brugbart i privathjem. Stikkontakten er skjult bag spejlglasset. Åben lågen og sæt dit stik til hårtørrer eller barbermaskine i stikket. Men hvorfor dog ? Når lågen er åben kan du ikke bruge spejlet når du skal barbere dig eller sætte dit hår. Derfor er badeværelsesspejl med lys og stikkontakt noget mere praktisk. Der kan man nemlig bruge spejlet på samme tid som man bruger strømmen i stikkontakten. Der er ikke kun 1 grund til at vores spejle er de bedste.

Billigt badeværelsesspejl med lys og stikkontakt er noget vi alle kan bruge. Du får faktisk vores stikkontakt monteret under spejlet – og samtidig med er det et meget billigt badeværelsesspejl med lys og stikkontakt. Derfor sælger vi utrolig mange billige varer i vores webshop. Ikke kun fordi det er billigt – men også fordi kvaliteten er iorden. Hvem har måske ikke prøvet at købe et billigt spejl med stikkontakt og så brugt det et stykke tid og så går det istykker lige efter garantien ikke gællder mere ? Det slipper du for ved os – her kan du nemt købe et billigt spejl med Led lys og stikkontakt – og få glæde af kvaliteten i mange år.

 

Billigt spejl med stikkontakt. Vi ved der er mange der prøver at være billigst. Men prisen er ikke altid vigtigst – men alligevel har den stor betydning for om det er det vi køber. For når man skal have tegnebogen op af lommen vil det være bedst med en så billig vare som muligt – og så god en kvalitet som muligt. Når du køber et billigt spejl med lys og stikkontakt ved Vierbilligst får du et billigt spejl til en meget god pris. Og kvalitet og pris passer meget godt sammen – for man får sjældent mere end hvad man betaler for. Derfor kan du trygt købe et billigt spejl med LED lys og stikkontakt ved Vierbilligst. Kvaliteten er 100 % iorden.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg