Stål vask og granitvask til køkken og bryggers.

Hvad skal man vælge når man kigger på ny silgranitvask eller stålvask til sit køkken ? Der er mange muligheder og det bliver det ofte ikke nemmere af. Stålvaske laves på forskellig måde. Nogle stålvaske trykkes ud af stålplader og andre svejses i hjørnerne. De første stålvaske som trykkes ud er ofte en del tyndere i stålet som de svejste stålvaske. Det er også grunden til at man kan lave stålvaske så billige som de ofte er. Dog må vi lige slå fast at hvis man bruger en god stål kan det godt lade sig gøre at få en god stålvask.

Billig stålvask.

Hvad gør man hvis man er på udkig efter en billig stålvask som også er af god kvalitet ? Vi sælger stålvaske meget billigt – og vores stålvaske er i høj kvalitet – til små penge. Grunden til at vi kan gøre det er at vi ikke har så meget arbejde ved det. Hvis du f.eks. går i Bauhaus skal der være personale der tager penge for dine varer. I vores webshop gør du selv arbejdet med at bestille og betale din stålvask og silgranitvask. Når vi får ordren bliver den sendt direkte videre til vores leverandør som sørger for at sende vasken til dig. Vil vil på dansk sige at vi sparer et mellemled. Det kommer kun dig til gode – da du får en meget billig stålvaske af højeste kvalietet.

Silgranit vask.

Vores granit vaske som nogle også kalder Silgranit vask er et meget stærkt produkt. Det holder til høj varme – og det er utroligt svært at ridse. Men som navnet siger er det jo også granit det er lavet af. Det gøres ved at man støber med kvarts og hærder – og så er der lavet en billig silgranitvask.. Vores granitvaske kan bruges til ilægning – planlimning og underlimning og underfræsning. Har du spørgsmål er du velkommen til at give et kald.