Spejl med LED lys

Billigt spejl med LED lys er lækkert på det nyt badeværelse. Spejlet på væggen med de skjulte beslag – hvor LED lyset sidder bag spejlet – eller over spejlet. Om lyset nu skal sidde under, over, på siden eller bag spejlet er en ting man skal finde ud af før man køber spejlet. Når først spejlet er hængt op på væggen kan det godt se lidt mærkeligt ud hvis man begynder at sætte lys over spejlet når det er født med lys bag spejlet. Så overvej nøje om spejlet skal være med led lys bag – eller på en af siderne.

Rundt spejl med lys

De runde spejl med lys er blevet meget populære. Ikke nok med at det er flot – det runde spejl med lys passer også godt til mange armaturer da de flotte ofte er runde. De runde armaturer er også noget nemmere at vedligeholde frem for firkantede da kalk ofte sætter sig fast hvis vandet får lov til at ligge oven på armaturet. Så runde spejle med lys vinder over de firkantede spejl med LED lys i de fleste tilfælde. Spejl med ramme eller skal det poleres på kanterne er et andet valg du skal tage. For et rundt spejl med messing kant ser jo meget godt ud når armaturet også er i messing overflade. Spejl med Børstet messing eller bruneret  messing kant er også et temperament spørgsmål man skal overveje. Men uanset hvad du vælger er rundt spejl med led lys en flot ting at have hængende på væggen i badeværelset. Rundt spejl med sølvramme kan også se godt ud på badeværelset til et sølvarmatur og sølv trykknap til toilettet. Badeværelsesskab med vask købes hver for sig – og vaske er runde i kanterne hvor Badeværelsesskab  sjældent med vask sjældent er runde i kanterne.ejl med lys i hver side. For et møbel på 200 cm. med 2 vaske skal have symetri. Så 2 runde Badeværelsesspejle med lys vil passe helt perfekt. Spejl til badeværelse er sagen – og forskel er der jo. Og Badeværelsesspejl med lys er sagen – spejle med lys hører til på et rigtigt badeværelse. Om det skal være med lys rør, halogen eller led kommer helt af sig selv. For Spejl badeværelse hører unægtelig sammen. Og badeværelse spejl lyder og som noget der hører til samme rum. Badeværelsesspejl med lys – Ja et badeværelsesspejl med lys kan også hænge i soveværelset. Men rundt spejl i soveværelset passer ikke sammen. Så et firkantet til soveværelset og et rundt Badeværelsesspejl med lys til badeværelset. Firkantede Badeværelsesspejle med lys kan selvfølgeligt også bruges på badeværelset.

Badeværelsesspejl med lys

Når du kigger på Badeværelsesspejl med lys er der mange muligheder – og overvejelser. Badeværelsesspejl med lys kan være store- og Badeværelsesspejl med lys kan være små og nuttede. De små Badeværelsesspejle med lys er ofte firkantede og de helt store er også firkantede. De runde Badeværelsesspejle med lys laves ofte i 60 eller 80 cm. i diameter. Det vil sige 30 eller 40 cm. i radius. Så hvis du har et bredt møbel på f.eks. 200 cm. vil det pynte med et Badeværelsesspejl med lys i hver side. For et møbel på 200 cm. med 2 vaske skal have symetri. Så 2 runde Badeværelsesspejle med lys vil passe helt perfekt. Spejl til badeværelse er sagen – og forskel er der jo. Og Badeværelsesspejl med lys er sagen – spejle med lys hører til på et rigtigt badeværelse. Om det skal være med lys rør, halogen eller led kommer helt af sig selv. For Spejl badeværelse hører unægtelig sammen. Og badeværelse spejl lyder og som noget der hører til samme rum. Badeværelsesspejl med lys – Ja et badeværelsesspejl med lys kan også hænge i soveværelset. Men rundt spejl i soveværelset passer ikke sammen. Så et firkantet til soveværelset og et rundt Badeværelsesspejl med lys til badeværelset. Firkantede Badeværelsesspejle med lys kan selvfølgeligt også bruges på badeværelset.