Skydelåger til garderobe.

Er du på udkig efter billige skydelåger til din garderobe er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har et stort udvalg ag skydelåger – i mange forskellige farver og typer. Vores skydelåger er lavet med aluminiumsramme som gør at de er meget stærke – rammerne ruster heller ikke som stål gør. De stærke skydelåger – eller også kaldet skydedøre til garderobe er en god måde at gemme sit tøj ude af syne. Det er en nem måde at lukke af for garderoben. Hvis du har garderobeskabe med låger kan du tage lågerne af og sætte skydelåger foran – det er flot og let gør det selv arbejde at gå igen med.

Gør det selv – med kvalitets garderobe skydelåger.

Når du bestiller garderobeskabs skydelåger på standard mål er de lavet til en højde på 231 cm. Hvis du har mere plads i højden kan du sætte en lægte på som nedbygning som topskinnen kan monteres på. Hvis du har mindre end 231 cm. i højden kan du skære dine skydedøre ned i højden. Det gøres nemt med en stiksav – vær dog opmærksom på at hvis man har glas som en fyldning kan det ikke skæres med en stiksav – men skæres med glasskærer. Hvis det er i bredden dine skydelåger er for store kan de nemt skæres ned i bredden ved at demontere top og bundskinne – skære fyldningen ned og samle det igen. Det tager ikke lang tid og kan nemt gøres for en “gør det selv mand”

Garderobeskab på mål.

Hvis du ikke er den fødte gør det selv mand kan du bestille skydelåger på special mål. I så fald tilpasser vi skydelågerne til din garderobe i højde og bredde så de passer ind til din garderobe. Så bliver det ikke nemmere at montere. Når skydelåger på mål er bestilt her: https://vierbilligst.dk/skydedoersberegner/ bliver de leveret og klar til montering foran dine garderobeskabe. Dine garderobeskabe kan også bestilles med softclose – så lukker dine skydelåger stille og roligt det sidste stykke ind til væg. Har du probelemer med bestilling send en mail på info@vierbilligst.dk eller ring 61666169 og få hjælp.