Køkkenarmaturer

At købe et billigt køkkenarmatur til køkken eller bryggers. Et køkken armatur er ikke bare et køkkenarmatur. Der er et stort udvalg af armaturer i alle desigt og overflader. Der er de krom køkkenarmaturer – og der er de børstet stål armaturer. Og ja – der er prisforskel på alle armaturer. Om det ene er billigt fordi det er i krom frem for messing eller om det er kvaliteten der er til forskel kan variere. Men en ting er sikkert. Et kina armatur er noget dyrere end et køkkenarmatur fra tysklang eller italien.

Italiensk kvalitets køkken armatur.

Vores Italienske kvalitets armaturer til køkken og bryggers er desuden det man kalder design armaturer. De er flotte, og kan matche til de fleste køkkener eller bryggerser. Hvis du har en stålvask vil et krom køkken armatur passe godt til. Hvis det skal være 100 % korrekt skal du nok vælge et stålarmatur til din stålvask. Men smag er forskellig. Nogle kan ikke fordrage stålarmaturer og andre synes de er perfekte. Hvis du evt. har en Corian bordplade i glacier white vil det måske være meget flot med et hvidt armatur. Men hvis du har sort granit vask i din corian bordplade vil det nok passe bedst med et sort lakeret køkkenarmatur.

10 års garanti på dit køkkenarmatur.

Lang garanti på et køkken armatur er ofte en garanti for at det er et godt armatur du har købt. Når du køber et kvalitets køkken armtur eller blandings batteri til dit køkken fra os er der 10 års garanti på de fleste. Og have 10 års garanti er en stor fordel hvis armaturet bliver utæt efter 5 år. For som hoved regel er der ½ års garanti og 2 års reklamations ret i Danmark.