Corian bordplade – Glacier White Solid Surface.

Solid Surface er et unikt produkt til bordplader – bruges både i køkken og badeværelse da det er nemt at holde, og har en mat overflade. Corian bordpladen består af acryl samt mineraler. Den hvide Corian bordplade – også kaldt Glacier White er den mest brugte bordplade farve. Men Corian bordpladen findes i et stort udvalg i mange andre farver. Ens for dem alle er at de er bløde og behagelige at røre ved.

Usynlige samlinger I Corian bordplader.

Der er mange fordele ved Corian. Når du vælger Corian bordpladen i dit køkken har du muligheden for at få usynlige samlinger. Det vil sige at bordpladen bliver limet sammen – og slebet ned så samlinger bliver næsten usynlige. Det gør også at du kan få limet gavle på din bordplade uden synlige samlinger.

12 mm. Corian bordplader.

Selve Corian bordpladerne er 12 mm. tykke. Hvis du ønsker en tykkere bordplade kan vi også lave den i 24 mm. ved at lime dem sammen eller tykkere efter ønske. Hvis man vil have en tykkere bordplade men den skal se tynd ud kan man få levet en svævende bordplade. Med det menes at der er tilbagetrukket forkant så de øverste 12 mm. kun er synlig.

Fordele ved Corian – Solid Surface bordpladen:

  • Corian er et lækkert materiale at røre ved.
  • Corian er gennemfarvet – som gør at ridser ikke ses tydeligt. Derudover kan småridser fjernes med skurepulver eller sandpapir.
  • Corian bordplade er nem at vedligeholde – da det bare skal tørres over med en fugtig klud.
  • Corian Kræver ingen vedligeholdelse.
  • Corian bordpladen er vandfast – tåler vand og fugt.
  • Der kan laves usynlige samlinger i bordpladen.
  • Man kan underlime og planlime vaske i bordpladen.
  • Man kan planlime kogeplade i Corian.
  • Man kan friske sin bordplade op til ny ved at pudse den med en gang sandpapir.

Gør det selv – bordplade ?

Vi sælger bordplader som “råplader” som betyder – “plader du selv skærer til” Du kan også få bordplader eller vinduesplader tilskåret dine mål – eller du kan sende din tegning ind med mål og ønsker – så kan vi tilskære –  underlime vask – skære hul til kogeplade osv. Hvis du ønsker at Vi også monterer din corian bordplade er det også muligt. Du kan sende en mail til info@vierbilligst.dk med tegning – navn – adresse og telefonnummer så vender vi tilbage med en god pris.