Køb dine billige badskabe online.

Når du er på udkig efter badskabe med vask gør du klogt i at købe dem online ved Vierbilligst.dk Vi har et stort udvalg af badskabe med bordplade og vask. Du kan både købe de almindelige grebsfri hvide med bordplade og vask – og du kan købe skabe i sort eg – eller røget eg med bordplade og vask. Det nye der er kommet badskabe med massive lister i natur eg eller massive lister i sort eg med helstøbt vask og bordplade ud i et. Der er også mulighed for at få badskabe med højglans hvid front.

Badskab med granitvask – eller skabe til badeværelse med marmorbordplade.

Hvad møbel du vælger til dit badeværelse – og hvad for bordplade du vælger skal passe til resten af rummet. Den sorte vask og bordplade har været populær til badeværelse i mange år. Der er fordele og ulemper ved næsten alle produkter. Den sorte bordplade til badeværelset er flot – især til et hvidt badmøbel. Men i de seneste år er det også blevet populært med hvid badmøbel med hvid vask. Det tager sig godt sammen – og det er jo lækkert at se på et flot badmøbel med flot vask der passer sammen.

Højskabe til badeværelse.

Hvis du har et større badeværelse kan det måske passe ind med højskabe. Med højskabe i dit badeværelse kan du få mere plads i højde med mange hylder. Højskab til badeværelse på væg er det mest brugte. Det er uden sokkel – men højskabet hænger direkte på væggen så det er nemmere at gøre rent under skabet. Der er ulemper og fordele ved om du skal vælge højskab til badeværelse. En af fordelene er at du ikke skal bøje ryggen for at tage tandbørsten. Den er i ståhøjde i højskabet. Og de ting man ikke skal se for at tage er håndklæder. Derfor kan håndeklæder som ikke vejer så meget ligge øverst i højskabet på badeværelset. Det tager ikke så meget plads at ligge bl.a. håndklæder i højskabet i dit badeværelse frem for i skuffer. Når du har skuffer i højskabet tager det plads i siden til skinner osv. og i badsiden da skuffen ikke går helt ind til væggen.